FOCUS 2016 fb logo 

SENANR.2018.045.01 Focus 103

Buma: 10598857

Luister Live

Overal Ter Wereld FOCUS 103
Of je nu thuis achter je computer zit of in de trein onderweg naar huis bent, online radio luisteren kan bijna overal en altijd.
Het enige wat je nodig hebt om online naar de radio te luisteren is een werkende en redelijke snelle internet verbinding.
We spreken over streamen op het moment dat er online media (beeld en geluid) via een computernetwerk naar je smartphone, laptop of computer gestuurd wordt. Dat exact wat er gebeurt als je (gratis) naar muziek op internet luistert. Meer over streaming media vindt je bij Wikipedia.

Luisteren Via De Webbrowser
Het streamen van FOCUS 103 via een webbrowser is een gemakkelijke manier om te luisteren op je computer of laptop. De eerste mogelijkheid om online radio te luisteren is simpel. Via de knop (FOCUS Web Player) bovenaan onze website kun je snel en simpel naar FOCUS 103 luisteren. Dit werkt in de meest gangbare web-browsers probleemloos. Deze manier van luisteren werkt vaak ook op je smartphone en tablet. Het geluid start dan niet direct. Klik in dat geval op de play knop.

Luister met onze webplayer

TuneIn Radio
Wil je online radio luisteren via je smartphone of tablet, dan is het luisteren via een app zoals TuneIn erg handig. Met Android smartphones, iPhones en iPads kun je FOCUS 103 beluisteren via deze app.
Van deze App is er een gratis versie te downloaden in de Apple Appstore en Google Play Store voor Android gebruikers. Om een leuk geluid te krijgen kun je een hoofdtelefoon op de smartphone of tablet aansluiten. Ook zijn er in diverse prijsklasse speakers te koop waarmee je via bluetooth het geluid van FOCUS 103 kunt afspelen.
LET OP!!! Luister je naar FOCUS 103 via een 3G of 4G netwerk, dan kan je provider extra kosten in rekening brengen als je de datalimiet overschrijdt. 
Op veel openbare plaatsen – waaronder in de trein - is gratis wifi beschikbaar. Wij adviseren je om daar gebruik van te maken om je databundel te sparen.

Luister via Tunein

Windows Media Player
De Windows Mediaplayer is standaard te vinden in iedere Windows versie. Als je op deze link klikt, wordt er een bestandje gedownload. Nadat erop is geklikt staat er links onderin je browser een link (192.asx). 
Dit bestandje is doorgaans ook terug te vinden in je "download" map.

Luister Met Windows Mediaplayer

Winamp
De Winamp player is is een player voor het afspelen van mp3 en andere audio formaten zoals AAC+.
Als je op deze link klikt, wordt er een bestandje gedownload. Nadat erop is geklikt staat er links onderin je browser een link (192.pls of 64.pls). Dit bestandje is doorgaans ook terug te vinden in je "download" map.

Klik rechts op één van de buttons om in MP3 of AAC+ te luisteren.

Luister met Winamp (.pls)
but winamp64
itunes
De iTunes Player is de player van Apple. Deze wordt gebruikt voor het afspelen van mp3 en andere audioformaten. Nadat erop is geklikt staat er links onderin je browser een link (192.m3u).
 Luister via iTunes (.m3u)
Internetradio's & HiFi systeem
Veel Home Cinemasets en HiFi systemen beschikken tegenwoordig over wifi of een netwerkaansluiting. Heb jij zo’n systeem, dan is luisteren helemaal makkelijk. Vaak zul je FOCUS 103 via de zoekfunctie kunnen vinden.
 

 

Luister Live

Luister met onze webplayer

Luister via Tunein

Luister Met Windows Mediaplayer

Luister met Winamp (.pls)

but winamp64

Luister via iTunes (.m3u)

Copyright © 2005 - 2019 FOCUS 103 - Alle Rechten Voorbehouden, All Rights Reserved.