Brenda van Kranen

Brenda van KranenIk ben Brenda en vanaf 1971 op deze wereldbol. De zeezenders ken ik dus alleen van de overleveringsverhalen.

 

Mijn radioliefde begon met het beluisteren van o.a. Curry en van Inkel op de vrijdagavond. Ik nam alleen de stemmen op, niet de muziek en dat luisterde ik dan de hele week weer af… Ik raakte verslaafd aan diverse programma’s en de Veronica vrijdagnacht was helemaal magisch.

 

Ik ben bij Radio Zeist/Slotstad Radio gaan werken en deed daar diverse programma’s. Ik verbleef er zoveel uren per week, dat mijn vader zich regelmatig afvroeg of ik mijn bed niet beter daar kon neerzetten…

 

Vervolgens heb ik nog gedraaid bij Omroep Driebergen en SRC FM (Culemborg).

Ook heb ik voor Tom Blomberg (destijds KRO) een aantal jingles ingesproken.

 

Toen ik in 2002 voor het eerst moeder werd stopte ik mijn radioliefde in de koelkast. Nadat de kinderen groter werden, kwam mijn radiopassie er in 2011 weer uit.