FOCUS Small 199x158

FOCUS 103FOCUS 103 is hét web radiostation dat 24 uur per dag "Het Allerbeste In Muziek" draait.

De muziekmix bestaat uit de hits van 1965 tot en met 1989. Maar ook de "forgotton 45's" hoor je bij FOCUS 103 regelmatig voorbij komen. Daarnaast zul je hier en daar ook wat nieuwere platen voorbij horen komen mits deze in het geluid van met name de jaren 80 past. Dit onder het motto: "FOCUS 103 Laat Je Jeugd Herleven".

Luisteren kan momenteel uitsluitend via internet. Via je PC, laptop, tablet, smartphone of internet radio is dit mogelijk.

Gelukkig is er op steeds meer plaatsen een internet verbinding voorhanden. Rechts op de pagina van onze website vind je de diverse links voor diverse systemen.

FOCUS 103 was in de jaren 80 één van Nederlands grootste "landpiraten".

Het station werd in 1981 gestart en groeide in de loop der jaren uit tot een volwaardig radiostation met een totaal programma. Kijk hiervoor bij de geschiedenis van FOCUS 103.

Sinds 18 april 2014 is FOCUS 103 weer terug. Nu via internet als "web radiostation".

FOCUS 103 is een stichting die tot doel heeft om een radioprogramma uit te zenden. Momenteel alleen via internet.

Het radiostation FOCUS 103 wordt gemaakt door vrijwilligers die zich belangenloos inzetten. Veelal dragen zij zelfs financieel bij om de kosten die een internet radiostation met zich meebrengen te betalen.

De medewerkers zijn gedreven en hebben allemaal wel iets op het gebied van radio gedaan. De één beroepsmatig, de ander bij landpiraten of lokale omroepen. Allemaal met maar één doel: "Het station zo goed mogelijk te laten klinken".

De primaire doelgroep van FOCUS 103 zijn mensen van 35 jaar en ouder die een voorkeur hebben voor popmuziek.

FOCUS 103 zendt 24 uur per dag uit via internet. De muziekmix bestaat uit hits van 1965 tot nu. Ook de zogenaamde "forgotton 45's" laten wij niet liggen. Primair draait FOCUS 103 muziek die ooit voor jongeren is gemaakt. 

De presentatie is onderhoudend, informeel en persoonlijk. De sfeer is daarom over het algemeen ontspannen en gezellig. DJ's hebben de vrijheid om dingen die zjj belangrijk vinden bespreekbaar te maken. Zelfs als dit controversieel is.

Om je 24 uur per dag op de hoogte te houden van het laatste nieuws, wordt ieder heel uur het nieuws verzorgd door WNC (World News Company) uitgezonden.

Copyright © 2014-2016. Alle Rechten Voorbehouden, All Rights Reserved. Stichting FOCUS103

Sena F103LOGO BS CYAN rgbfacebook